Kategoriler: Spor

Denizlispor’da Serhat Gülpınar dönemi başladı

3 Ağustos’taki olağanüstü kongrede göreve gelip dün transfer yasağını kaldıran Denizlispor yönetimi, teknik direktörlük görevine Serhat Gülpınar’ı getirdi.

Geçen sezon, Süper Lig’den düşen kadrosu dağılıp ligin ilk maçında Bandırmaspor’a 2-0 yenilen Denizlispor’da teknik adam arayışlarına hız veren kurmaylar, takımın eski futbolcularından 42 yaşındaki Serhat Gülpınar’da karar kıldı. Yeşil-siyahlılarda daha önce 2002-2008 yılları arasında 6 sezon forma giyen Gülpınar, teknik adam olarak Serik Belediyespor, Vanspor, Elazığspor ve Afyonspor’da görev yaptı.

Sabah saatlerinde Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’ne gelen Gülpınar, sezon sonuna kadar süren resmi sözleşmeye imza attı. Gülpınar, yeşil-siyahlı ekipte göreve geldiği için mutlu olduğunu belirterek, bu sezon iyi bir Denizlispor izletmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ise Serhat Gülpınar’a güvendiklerini ifade ederek, takımı güçlendirme adına transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.

TRANSFERDE İMZALAR BAŞLIYOR

Kulüpte aylar süren bekleyişin ardından, göreve gelir gelmez transfer yasağını kaldırıp ilk hamle olarak Tuzlaspor’dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Gönülaçar’a imza attıran Denizlispor yönetimi, eski futbolcularına kanca attı. Ege ekibi, eski kalecisi Adam Stackhowiak ve Ogenyi Onazi isimlerine yöneldi.

Geçen sezon Altay’da forma giyen deneyimli file bekçisi Stackhowiak’ın yeniden Denizlispor’a dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Orta saha transferi için eski oyuncularından İsmail Aissati ile de görüşmelerini sürdüren yeşil-siyahlı ekibin anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.