Kategoriler: Gündem

Yılın girişimcisi ödülü sahibini buldu

2021 yılının enlerinin ödül aldığı Altın Melek Ödül Töreni’nde yılın girişimcisi ödülü Kaan Gülten’e verildi. Etiler Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ödülleri sahiplerine takdim edildi. İş ve sanat dünyasının katıldığı ödül töreninde birçok dalda adaylar 30 farklı alanında uzman jürinin oylaması ile değerlendirilerek ödüllerindi.

İş dünyası ile birçok girişim ve yatırımla adını duyuran Kaan Gülten, 11 yıllık girişimcilik geçmişine 5 farklı girişim, 2 yatırım, 2 kitap ve 1 podcast projesi sığdırdı. Girişimci Kafası unvanıyla sosyal medya ve podcast ile deneyimlerini paylaşan Kaan Gülten, Karnaval Medya Group bünyesinde yaptığı yayınla da 2021 yılında önemli bir ivme kaydetti. Girişimcilik deneyimini mentorluğa taşıyarak yüzlerce girişimciye deneyimlerini aktarmasıyla 2021 Altın Melek Ödülleri’nde Yılın Girişimcisi ödülünü kendisine getirdi.

“ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR OLACAĞIM”

Kaan Gülten’in ödül töreninde yaptığı girişimcilik bakış açısını yansıtan konuşmasında Martin Luther King’in “Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse, Michelangelo’nun resim yaptığı, Beethoven’in beste yaptığı veya Shakespeare’in şiir yazdığı gibi süpürün. O kadar güzel süpürün ki gökteki ve yerdeki herkes durup ’Burada işini çok iyi yapan, dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş’ desin” ifadelerini kullandı.

Gülten konuya ilişkin açıklamasında, “Bundan 3, 5, 10, 20 yıl sonra nerede ne yapıyor olacağım hiç bilmiyorum ama ne yapıyor olursam olayım elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor olacağım” dedi.

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

3 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

3 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

3 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

3 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

3 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

3 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.