Kategoriler: Gündem

Tekirdağ’da eski eşini öldüren şahıs, ‘barışma talebimi reddetmişti’ dedi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, Ayşe A.’yı çocuğunu okula götürürken tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Remzi A., ifadesinde eski eşini barışma teklifini geri çevirdiği için öldürdüğünü söyledi.

ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Çerkezköy’de yaşayan Ayşe A., ağustos ayında kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Remzi A.’dan boşanıp, 3 çocuğunu da yanına alarak ilçede başka bir eve taşındı. Boya, badana işleri yapan Remzi A., dün sabah, takip ettiği Ayşe A.’nın oturduğu binanın önüne gitti. Bir süre sonra Ayşe A., çocuğunu okula götürmek için evden çıktı. Tabancasını çeken Remzi A., Ayşe A.’ya çocuklarının gözü önünde peş peşe ateş etti.

Vücuduna 2 kurşun isabet eden Ayşe A., yere yığılırken, Remzi A. ise motosikletle kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ayşe A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. A.’nın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

TANIKLIK YAPAN KOMŞUSUNU DA YARALADI

Olayın ardından Remzi Aksu, bu kez boşanma davalarında şahitlik yaptığı belirtilen komşusu Volkan A.’nın İstasyon Mahallesi Yazgan Sokak’taki evine gitti. Burada Volkan A.’yı da sırtından vurup yaralayan Aksu, polise gidip teslim oldu.

Remzi Aksu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece, ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

İfadesinde Ayşe Aksu’yu çok sevdiğini bu nedenle olay günü barışmak için gittiğini öne süren Remzi Aksu, “Eşim ve çocuklarımla yeniden birlikte yaşamak istiyorum. Eşimi ve çocuklarımı seviyorum. Eşimden barışmak istediğimi ve yeniden evine dönmesini istedim. Bunu kabul etmedi, o yüzden bu olay meydana geldi” dediği belirtildi.

Ayşe Aksu, Çerkezköy Fatih Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Türbedere Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.