Kategoriler: Gündem

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı’ndan ‘Herzog’ protestosu

İsrail Devlet Başkanı Isaac Herzog‘un Türkiye’ye gelişi İzmir’de de protesto edildi.

Konak Meydanı’nda toplanan Saadet Partililer, “Katil İsrail Filistin’den defol”, “Kudüs’e selam, direnişe devam”, “Kahrolsun İsrail”, “Herzog’u ülkemizde istemiyoruz” sloganları atıp, “Zalimlerin Türkiye’de işi yok”, “Herzog’a davet, millete ve Filistin davasına ihanettir”, “İsrail mi değişti, siz mi değiştiniz” yazılı dövizler taşıdı.

“UTANÇ VERİCİ ADIM”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç’ın da katıldığı protestoda basın açıklamasını İzmir İl Başkan Mustafa Erduran yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

  • Kudüs’e, Gazze’ye bombalar yağdıran, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı kirli postallarıyla çiğneyen; çoluk-çocuk, kadın, yaşlı demeden mazlumları katledenlerin ülkemizde yeri yoktur ve olmayacaktır. Katillerin ülkemize davet edilmesi akıl alır gibi değildir. Ne oldu ‘one minute’ çıkışınıza? İsrail değişti de biz mi bilmiyoruz, yoksa iktidarda bulunanlar mı çok değişti? Filistin’de kardeşlerimize yapılan zulüm mü son buldu? Gazze’ye uygulanan abluka mı kalktı? Bu katiller, Filistinlilere uyguladığı soykırımdan vaz mı geçti. Yoksa İsrail, bölgemizde kurguladığı tehlikeli planlarından mı vazgeçti? Katil Şimon Peres’in Gazi Meclis’imizde konuşturulduğu, alkışlandığı görüntüler birer utanç vesikası olarak arşivlerde ve hafızalarımızda dururken bugün bir başka utanç verici adımı attınız. Bu aziz topraklar da bu milletin sinesi de hiçbir işgali ve işgalciyi kabul etmemektedir. Cumhurbaşkanı hangi toprakları yönettiğinin farkına varana kadar susmayacağız. İsrail ile normalleşmek, mazlum kardeşlerimize ihanettir. Eğer İsrail ile ilişkileriniz normalleşiyorsa bilin ki Filistin’le anormalleşiyordur.

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.