Kategoriler: Gündem

Pınar Gültekin’in babası: “6 mahkemedir boşuna geliyoruz”

Muğla’da, Pınar Gültekin’in öldürülmesine ilişkin yargılamanın altıncı duruşması; Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılıyor. Adliye önünde açıklama yapan Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, “6 mahkemedir boşuna geliyoruz. Neticede deliller ortada. Umudumuz o ki, bu suça iştirak eden herkes ceza alsın” dedi.

Pınar Gültekin cinayetine ilişkin yargılama kapsamında, daha önce; katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan hakkında, “delilleri yok etmek” suçlamasıyla iddianame hazırlanmıştı.

“TEK UMUDUMUZ O”

ANKA’dan Esma Turan’ın haberine göre, Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin duruşma öncesi, Muğla Adliyesi önünde açıklama yaptı. Gültekin, şunları söyledi:

“Caninin yalnız olmadığını hep dile getirdik. Neticede bizim söylediğimiz oldu. Deliller ortada. Katilin annesinin sigara izmariti bir de iş ortaklarının sigara izmaritleri, maalesef; Pınar Gültekin’in öldürüldüğü varilde bulundu. Biz yalnız ‘delil karartmaktan’ değil, gerçekten cinayete de iştirak etmişler, hep onu dile getirdik, bugün de dile getireceğiz. Başka söyleyecek bir şey bulamıyorum. Avukatımız gelecek, bakacağız. Zaten mahkemede de bu delilleri sunduk. Dosya bugün birleşecek. Zaten başta da söylemiştik, 6 mahkemedir boşuna geliyoruz. Neticede deliller ortada. Umudumuz o ki, bu suça iştirak eden herkes ceza alsın. Tek umudumuz o. Mahkemeden isteğimiz o.”

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

3 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

3 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

3 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

3 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

3 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

3 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.