Kategoriler: Spor

Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz adına spor salonu açıldı

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’ye okçulukta olimpiyat tarihinin ilk altın madalyasını kazandıran Mete Gazoz adına eğitim aldığı Nişantaşı Üniversitesi’nde spor salonu açıldı.

Açılışta konuşan Gazoz, çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyerek, “İsmim ölümsüzleşti. Hedefim 3 yıl sonra Paris’teki olimpiyatlara tam kadro olarak katılarak madalya sayımızı 4’e çıkarmak” dedi.

Nişantaşı Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Mete Gazoz, Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Dr. Levent Uysal, arkadaşları ve öğretim üyeleri büyük bir coşkuyla karşılandı. Alkış ve konfetilerle okula giriş yapan Gazoz’a çiçek verilerek, hatıra fotoğrafı çekildi. Gazoz, zafer sırasında verdiği selamı tekrarlayarak, Uysal ile spor salonunda ok atışı yaptı.

“ÇOK MUTLUYUM, İYİ Kİ ŞAMPİYON OLMUŞUM”

Çok mutlu olduğunu söyleyen olimpiyat şampiyonu Gazoz, “Bu başarının böyle bir zamanda gelmesi birkaç saatliğine bile olsa insanları kötü atmosferden uzaklaştırıp, güzel bir şeye yönlendirerek, kafalarını dağıtmak beni şampiyon olmaktan daha çok mutlu etti. Çok mutluyum, iyi ki şampiyon olmuşum” diye konuştu.

“ÇOK GURURLUYUM”

Son iki olimpiyata bir kadın, bir erkek olarak katıldıklarını anlatan Gazoz, “24 yıl sonra ilk defa tam kadro 3 erkek 3 kadın sporcu olarak 3 yıl sonra Paris’te yapılacak olimpiyatlara katılacağız. Paris Olimpiyatları’nda 1 olan madalya sayımızı 4’e çıkarmayı hedefliyoruz. Çok mutlu ve gururluyum. İsmim ölümsüzleşti. Buraya gelip adımı görenler, arkasında ne kadar emek ve çaba olduğunu bilecek” ifadelerini kullandı.

“METE GAZOZ ORMANI YAPACAĞIZ”

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.