Kategoriler: Spor

Olimpiakos maçı öncesinde konuşan Vitor Pereira : 3’lü ve 4’lüyü aynı anda oynamak önemli

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Dimitrios Pelkas, Olimpiakos karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Zor bir maç olacağını ve kontra ataklara dikkat etmeleri gerektiğini belirten Pereira, “Maç hiç şüphe yok ki zor olacak. İki iyi takımın maçı olacak. Olympiakos bu turnuvalarda oynamaya alışkın bir takım. Onlarla oynadığımız son maça göre bazı değişiklikler yapmak zorundayız. Kontra ataklara izin vermemeliyiz. Kendi seviyemizde oynamalıyız. Yarın da bu şekilde oynayacağız. Buraya tekrardan geri dönmek güzel bir his” dedi.

“3’LÜ 4’LÜ SAVUNMALARI AYNI ANDA OYNAMAK ÖNEMLİ”

“Takımı birçok sistemde oynayabilecek şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Farklı takımlarla oynuyoruz, dolayısıyla bizim için 3’lü ve 4’lü aynı anda oynamak, rakibe göre taktik belirlemek önemli.Atak anında ve ofans anında farklı sistemler sergileyebilirsiniz. Futbolun geleceği bu. Yarınki tercihimizi görmek için yarını beklemeliyiz. Galatasaray maçı güzel bir maçtı ama geride kaldı. Yarın da burada güzel bir maç olacak. Olabilecek en iyi koşullarda sahaya çıkmamız gerekiyor. Dengeli olmamız gerekiyor, oyuncularla kendi aramızda konuştuktan sonra yarınki tercihlerimiz belli olacak”

“BU KONUDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

“Fenerbahçe ve Olympiakos iki büyük kulüp. Ben buraya bu iki takımı konuşmak için geldim. Bahsettiğiniz konuda konuşmak istemiyorum”

PELKAS: FENERBAHÇE HER MAÇI KAZANMAK İÇİN OYNAR

“Çok önemli bir maç olacak. Biz buraya savaşmak için geldik. Fenerbahçe her maçı kazanmak için oynar, biz de buraya kazanmak için geldik. Alınacak bir galibiyetin gruptan çıkma adına ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ülkeme dönmek benim için gerçekten çok hoş. Umarım yarın galip geliriz. Oynarsa benim için iyi olur, eğer forma giyersem takımım için elimden geleni yapacağım”

“DERBİ GALİBİYETİNE İHTİYACIMIZ VARDI”

“Şu anda iyi bir moddayız. Derbi galibiyetine ihtiyacımız vardı, bizim için önemli bir galibiyetti. Ama arkadaşlarımızla konuştuğumuzda bunu unutup, yarınki maça odaklanmamız gerektiğini konuştuk. Fenerbahçe oynadığı her turnuvada zirveye oynar”

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.