Kategoriler: Siyaset

Oğuz Kaan Salıcı: ‘Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak’

CHP’li Salıcı, İzmir’de yapılan CHP 12. Bölge Toplantısı’nda parti örgütleri ile bir araya geldi. Edinilen bilgilere göre, Salıcı, toplantının basına kapalı bölümünde, “Bana göre Cumhurbaşkanı olacak kişi ittifakın lideri Kemal Kılıçdaroğlu” dedi.

2019 seçimlerinde büyükşehirlerin neredeyse tamamının kazanıldığını anımsatan Salıcı’nın “Yerel seçimlerde başarılı olabileceğimizi gördük. Bundan sonraki süreçte de başarılı olacağız. Peki bu ittifakı kuran kim? Kemal Kılıçdaroğlu. İttifakı ayakta tutan kim? Yine kendisi. Genel başkanlar arasında AK Parti’nin hamlelerine karşı, bu hamleleri boşa düşüren, ittifakın içinde ve dışındaki bütün partilerle, genel başkanlarıyla bu süreci götüren kim? Yine sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Bundan sonraki süreci örgütleyecek olan, başında olacak olan, bana sorarsanız liderlik edecek, Cumhurbaşkanı olacak olan kişi yine Kemal Kılıçdaroğlu. Tabii ki ittifak bileşenleri ile adayımıza karar verilecek” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Salıcı’nın, “seçime en hazırlıklı partinin CHP olması gerektiğini” söyleyerek “Tüm örgütlerde seçim güvenliğini sağlayacak sandık görevlileri hazır. Nitelikli üye yazım çalışmaları yoğun şekilde sürüyor. Örgütlerde CHP iktidarında Türkiye’yi yönetecek liyakatli, genç, işin ehli kadrolara ihtiyaç var. Devleti yönetebilecek liyakata sahip kişilerin şimdiden belirlenerek hazırlık yapılmalı” dedi.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.