Kategoriler: Spor

Lille, 1 puanı Burak Yılmaz ile kurtardı, Fransız basını yine övdü!

Fransa Ligue 1’de yeni sezonun ilk haftasında Lille, 3-1 geriye düştüğü maçta Metz ile 90+6’da Burak Yılmaz’ın attığı gol ile 3-3 berabere kalırken Fransız basınından övgü aldı.

L’Equipe gazetesi, “Yine Burak” yorumunda bulundu. Paris Matin, Türk golcünün bu yıl da takımının gol yükünü çekeceğini yazdı. Sosyal medyada,”Burak’ı bırakmayın” yorumları yapıldı.

İLK 11’DELER!

Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Metz, sahasında Lille ile karşı karşıya geldi. Lille’de üç milli oyuncu Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz karşılaşmaya ilk 11’de başladı. 23’üncü dakikada Yusuf Yazıcı’nın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Botman’ın kafa vuruşuyla Lille, 1-0 öne geçti. Metz, 31’inci dakikada Centonze ve 41’inci dakikada Udol’un attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Ev sahibi ekip, 52’nci dakikada Centonze’den bir gol daha bularak skoru 3-1’e getirdi. 56’ncı dakikada Metz’de Kouyate kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 81’inci dakikada Ikone’nin ayağından bulduğu gol ile Lille, farkı 1’e indirerek skoru 3-2’ye getirdi. 90+6’ncı dakikada sol kanatta topla buluşan Burak Yılmaz, rakibinden sıyrılarak ceza sahası içerisine girdi. Dar açıdan vuruşunu yapan milli oyuncu, topu filelerle buluşturdu ve skoru 3-3’e getirdi. Karşılaşma 3-3 eşitlikle sona erdi. Lille’de Burak Yılmaz ve Zeki Çelik, 90 dakika sahada kalırken, Yusuf Yazıcı 60’ıncı dakikada yerini Jonathan Ikone’ye bıraktı.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.