Kategoriler: Spor

Jeremain Lens, Beşiktaş konusuna açıklık getirdi

Beşiktaş’ta uzun süredir kadro dışı durumda bulunan Jeremain Lens, açıklamalarda bulundu.

ABD’li spor yayımcısı ESPN’e konuşan Hollandalı kanat oyuncusu, “Beşiktaş ile hala kontratım devam ediyor, mayıs ayında sona erecek. Bir yıldır takımdan ayrı antrenman yapıyorum. İki yıl önce benim durumum büyük ölçüde değişti. O dönemde takımdan çıkarıldım ve ayrı antrenman yapmaya başladım. Altı ay sonra İstanbul’da başka bir takıma (Fatih Karagümrük) gittim ve yaz aylarında Beşiktaş’a geri döndüm. Ondan sonra bir takım teklifler vardı ancak transfer olmadı. Benzer şeyler geçen kış döneminde de yaşadı. Ne yazık ki anlaşmaya varılamadı. Genel olarak bir yıldır ayrı antrenman yapıyorum” ifadelerini kullandı.

“ÇAMUR ATMAK İSTEMİYORUM!”

Beşiktaş’tan anlaşmalı olarak ayrılması konusuna değinen Lens, “Bu konuda çamur atmak istemiyorum. Beşiktaş’tan ayrıldığımda da bunu yapmayacağım. Bu biraz garip bir durum çünkü gitmemi istiyorlar. Bunun kulüpteki bütçe baskısından dolayı olduğunu söylediler. Beşiktaş, benim maaşımı ödemekten kurtulmak istiyor. Bu durumda her teklifi, ya da daha az para ödemek zorunda oldukları her şansı kulübün iki elle tutmasını beklersiniz ancak işler öyle olmuyor. Beşiktaş’ın hala talepleri ve istekleri var” diye konuştu.

“DÜŞÜNCEM DEĞİŞTİ”

Birkaç kulübe transferi konusunda Beşiktaş’la anlaşmaya varılamadığı belirten 34 yaşındaki futbolcu, “Kiralık ve kalıcı transfer için anlaşmaya varamadık. Şu anda iyi maaş kazandığımı düşünüyorum. Daha önce kazandığım paranın yüzde on daha azına oynama düşüncesine olumsuz bakıyordum. Şimdi bu düşüncem değişti” dedi.

“TEKRAR FUTBOL OYNAMAYI ÇOK İSTERİM”

Siyah-beyazlı takım ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu, “Şu an kişisel antrenörle, kulüpte antrenman yapıyorum ama bu çok fazla olan bir durum değil. Hala profesyonel bir futbolcuyum ama futbol oynayamıyorum. Tekrar futbol oynamayı çok istiyorum” dedi.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.