Kategoriler: Siyaset

İYİ Partili Şahiner, sığınmacılara hakaret etti: “Namuslarını da vatanları gibi geride bıraktılar”

Sungurlu belediye başkanı Abdülkadir Şahiner, sığınmacılara ırkçı söylemlerde bulundu. Şahiner, Sungurlu’da ne Afgan ne de Suriyeli bırakmayacağını söyledi.

Belediye olarak geçmişte Sungurlu’ya Suriyeli kabul edilmediği için AKP’lilerin dönemin kaymakamına türlü şikayetler götürdüğünü ifade eden Başkan Şahiner, ‘Kaymakam da bu şikayetleri dikkate alarak, sürekli hakkımızda soruşturma açtı. O gün de söyledim, şimdide söylüyorum; “Bunlar, vatanını ve namusunu bırakıp Türkiye’ye kaçtılar. Vatanı olmayanın namusu da olmaz. Bunların Türkiye’ye hayrı dokunmaz’ dedi.

“İŞE YARAMAZ ASALAK ADAMLAR”

AK Partinin nerede asalak, işe yaramaz adam varsa Türkiye’ye doldurduğu ifade eden Şahiner, ‘Ne kadar kanun kaçağı varsa Ortadoğu çöplüğünde, Türkiye’ye dolduruldu. Bırakın turizm bölgelerini, sahilleri Ankara’nın göbeğinde elini kolunu sallayarak geziyorlar.

Çok uzağa bakmaya gerek yok. Bakın Alaca ilçemize, bakın Çorum’a, önceleri sokaklarda Suriyeli görüyorduk, şimdi Afgan’lar türedi. Kendi vatanını, namusunu satan sözde bu istilacıların ne Çorum’a nede ülkeme hiç bir faydası olmaz. Faydalı adam ülkesinden neden kaçsın. Bunlar kimdir? Dünya çok büyük, buna rağmen neden özellikle Türkiye’ye geliyorlar? Tüm vatandaşlarımızın kafasında bu sorular geziyor” ifadelerini kullandı.

“İSTEYENE AŞENTİYON AFGANLI VEREBİLİRİZ”

Başkan Şahiner, Suriyelilerde nüfus planlaması diye bir şey olmadığını değinerek, bunları çok sevenlerin alıp evine bakmalarını isteyerek, hatta bunların yanına eşantiyon olarak bir Afganlıda belediye olarak kendilerinin verebileceğini söyledi.

Çorum’da önceleri sokaklarda Suriyeli gördüklerini, şimdi ise Afganlıların türediğini bildiren Abdülkadir Şahiner, “ Kendi vatanını, namusunu satan sözde bu istilacıların ne Çorum’a nede ülkeme hiç bir faydası olmaz. Faydalı adam ülkesinden neden kaçsın. Bunlar kimdir? Dünya çok büyük, buna rağmen neden özellikle Türkiye’ye geliyorlar? Tüm vatandaşlarımızın kafasında bu sorular geziyor” dedi.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.