Kategoriler: Spor

İsmail Kartal, gönderilmesi gereken isimleri belirledi

Geçen sezona Erol Bulut’la başlayan ancak sezon ortasında takımı Emre Belözoğlu’na emanet eden Fenerbahçe yönetimi genç teknik adam ile de sezon sonu vedalaşmış, yeni sezona eski teknik direktörü Vitor Pereira ile girmişti.

Ligdeki kötü gidişat ve UEFA Avrupa Ligi’nde alınan sonuçlar Portekizli’yle ilk yarı bitmeden yolların ayrılmasına neden olmuştu. Takım bir süreliğine Zeki Murat Göle’ye emanet edildi. Başkan Ali Koç daha sonra İsmail Kartal ile anlaşmaya vardı. Ancak işler umulduğu gibi yolunda gitmedi. Kadıköy’de Medipol Başakşehir’e mağlup olan Fenerbahçe, en büyük hedefi olan Ziraat Türkiye Kupası’nda da Kayserispor’a elendi. Lig yok, kupa yok. Sezon erken bitti. Şimdi kollar bir kez daha sıvandı. Gelecek sezonla ilgili yeni oluşum için çalışmalar var. Görünen o ki; her şey silbaştan olacak. Ama bu ‘silbaştanlar’ nereye kadar? İsmail Kartal, Ali Koç’a geniş kapsamlı rapor sunmuş. Raporda birçok oyuncu hakkında notlarını aktarmış. İsmail Hoca’nın olumsuz görüş belirttiği futbolcular arasında Luiz Gustavo, Nazım, Mert Hakan Yandaş, Novak, Berisha, Pelkas, Sosa, Rossi, Serdar Aziz ve Tisserand’ın isimleri yer alıyor. Fenerbahçe’de 3.5 yılda 9 teknik direktör değişimine gidilmiş, 65 futbolcu transfer edilmişti.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISI

Türkiye Kupası’na veda eden Fenerbahçe’de muhalefet olağanüstü genel kurul çağrısını daha yüksek sesle dillendirmeye başladı. 65 transfer için 150 milyon Avro’dan fazla harcama yapan başkan Ali Koç’un, sıfır kupalı döneminde tarihi başarısızlıklara imza atması camianın sabrını fazlasıyla taşırmış görünüyor.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.