Kategoriler: Spor

Hakan Çalhanoğlu: “Kuntz, ‘Söylenenlere kulak asma’ dedi”

A Milli Takımımızın orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, 2-1 kazandığımız Karadağ maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz’ın takımı iyi hazırladığını söyleyen başarılı futbolcu, “Kamp iyi geçti. Kampta hocamız iyi hazırladı. Zor maç olacağını biliyorduk burada. Cebelitarık maçını farklı kazandığımız için mutluyduk. Bir ağırlık vardı üstümüzde attık. Direkt gitmeyi isterdik ama önümüzde playoff var. Bundan ötürü de mutluyuz. Şimdi herkes kulübüne geri dönecek. İnşallah kazasız belasız milli takıma geri döneriz.” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Kuntz’un kendisini övdüğünü söyleyen Çalhanoğlu, “Hocamız ‘Maçın en iyisisin, dışarıdan gelen seslere kulak asma, sen bu takımın en iyi oyuncularından birisin’ dedi. Ben de ‘Takmıyorum’ dedim. Biz bunlara alıştık. Biz her zaman en iyi şekilde takıma katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Öyle bir diyalog geçti. Hocama teşekkür ediyorum. Beni istediğim pozisyonda oynatıyor. Burada çok rahatım. Inter’de oynadığım pozisyon. 6-8 arası bir pozisyon. Gençler halledecek artık önde işleri. Hepsi istekli, arzulu. Biz çok iyi takımız, inşallah önümüzdeki maçlarda da göstereceğiz.” dedi.

Hedefin Dünya Kupası olduğunu söyleyen Hakan, “Playofflarda zor maçlar olacak. Uzun bir süre geçecek. Kim gelirse gelsin, iyi hazırlanmamız gerekiyor. Hocamızla iyi analiz edip kazanmaya çıkacağız. Hedefimiz Dünya Kupası!” şeklinde konuştu.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.