Kategoriler: Spor

Galatasaray’da Diagne ve Muhammed’in yokluğunda Halil oynayacak

Süper Lig’in ilk yarısındaki performansıyla hayal kırıklığı yaratan ve teknik direktör Fatih Terim’in tercihlerinin eleştirildiği Galatasaray’ı şimdi de forvet sıkıntısı bekliyor. Sarı-Kırmızılılar, kalçasındakı kırık nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalacak Diagne ve Mısır Milli Takımı formasıyla Afrika Kupası’nda mücadele edecek Mustafa Muhammed’in yokluğunda ligin ikinci yarısına forvette sadece Halil Dervişoğlu ile başlayacak. Diagne’nin 2022 Mart ayından önce takıma katılması beklenmiyor. Senegalli oyuncu ameliyat edilirse bu süre daha da uzayabilir.

MUHAMMED AFRİKA KUPASI’NDA

4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu kullanılan ve 3 yıllık sözleşme imzalanan Muhammed, performansını artırdığı dönemde Mısır’la Afrika Kupası’nda olacak. Organizasyonda grup maçları 20 Ocak’a kadar sürecek. Bu nedenle Muhammed, Galatasaray’ın ikinci devredeki Giresun, Hatay, Kasımpaşa maçlarını kaçıracak. Eğer Mısır gruptan çıkarsa 24 yaşındaki oyuncunun Sarı-Kırmızılı formayı giyemeyeceği maç sayısı artacak.

PARA YOK, TRANSFER ZORDA

Galatasaray’ı sıkıntıya sokan bir diğer konu transfer çalışmaları olacak. Mali kaynak sorunu yaşayan Sarı-Kırmızılılar, 12 Ocak’ta başlayacak devre arası transfer döneminde en az bir forvet almayı planlıyor. Ancak yönetimin şu an transfer için ekonomik kaynağı yok. Bu nedenle bonservisle oyuncu alınma ihtimali düşük görünüyor. Kiralık veya bonservisi elinde olan bir hücum oyuncusunun takviyesi için çalışmalar hız kazandı. Kötü senaryoda Galatasaray’ın Halil’e alternatif olarak hücumda oynatacağı tek isim Babel. Ama Hollandalı futbolcunun da ayrılma ihtimali gündemde.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.