Kategoriler: Spor

Galatasaray 2-0 öne geçti, Trabzonspor beraberliği sağladı, Karadeniz’de puanlar paylaşıldı

Karadeniz’deki Süper Lig randevusunda Trabzonspor evinde 2-0 geriye düştüğü dev maçta Galatasaray’la 2-2 berabere kaldı. Sezona 3’te 3’le başlayan Bordo-Mavililer, ilk puan kaybını yaşarken liderliği averajla Beşiktaş’a kaptırdı. Sarı-Kırmızılılar, 3. haftada 2-0 öne geçip 2-2 berabere kaldığı Kasımpaşa mücadelesindeki aynı senaryoyu Trabzonspor karşısında da yaşadı. G.Saray son iki maçta 4 puan yitirdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yenen ilk golde topu kaybeden Abdülkadir Ömür’ü 37’de oyundan aldı. Taraftarlar, genç futbolcuyu ıslıkladı. Yedek kulübesinde gözyaşlarını tutamayan Abdülkadir’i takım arkadaşları ve G.Saraylı Taylan teselli etti.

‘SKORDAN MEMNUN DEĞİLİM’

ABDULLAH AVCI: Bireysel hatalarımızı G.Saray cezalandırdı. İkinci yarıda büyük takım refleksi gösterdik. Trabzonspor hiçbir zaman vazgeçmez. Seyircimiz bize çok destek oldu. Oyundan memnunum, skordan memnun değilim.

CORNELIUS: 2-0 geriye düşmek kolay bir başlangıç değildi. Geri dönmemiz gerekiyordu. Bunu yaptık. Gol attığım için mutluyum. Kişisel hatalarımız var. Benim de var. Biz bundan daha iyi bir takımız.

NWAKAEME: Kolay bir rakiple oynamadık. G.Saray gibi bir takımla oynadık. 1 puanla sahadan ayrıldık. Sonraki maça odaklanmamız gerekiyor.

ŞENOL GÜNEŞ’E DESTEK

FATİH TERİM: 2-0 giremiyoruz bir türlü içeri. Devre sonuna doğru klasik golümüzü yedik maalesef. Benim hedefimde ilk yarıdaki G.Saray var. Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüm. Bazı oyuncular daha çabuk forma girmeli, yoksa forma kolay olmayacak. Şenol Güneş yapılanları hak etmedi. Şenol Hoca’ya ayıp ediyorsunuz. Milli Takım etrafında toplanmalı, yardımcı olmalıyız. Şu dört maç! Sonra istikbale bakarsınız. Nedir bu harakiri. İşin teknik, ekonomik tarafı. Geberttiniz, öldürdünüz!

EMRE KILINÇ: 2 haftadır 2-0 öndeyken 4 puan kaybettik. Bu bizim için çok üzücü. Kaybettiğimiz bu puanları ilerleyen haftalarda telafi edeceğiz inşallah.

YEDLIN: İlk yarı iyiydik. İyi baskı yaptık ve iki gol bulduk. İkinci yarıda konsantrasyonumuzu kaybettik. Kasımpaşa hem de Trabzon maçında öğrenmemiz gereken durumlar var.

PENALTI İSYANI

Trabzonspor, 24. dakikada ceza sahasında Bakasetas’ın vuruşunda Nelsson’un eline gelen topta penaltı bekledi, hakem Palabıyık devam ettirdi. Bordo-Mavililer, Morutan’ın, Hamsik’in yüzüne gelen dirseğinde de kart bekledi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kızının geçirdiği ev kazası sonucu yaralanması üzerine maça gelemedi.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.