Kategoriler: Spor

Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı öncesi açıklamalarda bulunuyor

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolculardan Alpaslan Öztürk düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Alpaslan Öztürk’ün açıklamalarından satır başları:

Buraya lider olarak geldik, lider dönmek istiyoruz. Hocam sağ olsun forma şansı veriyor. Performansımdan memnunum. Galatasaray’da olduğum için mutluyum. Fatih Terim’le çalıştığım için mutluyum.

Lokomotiv takımının lider oyuncusu ya da oyuncuları bizi çok ilgilendirmiyor. İyi bi rakip Lokomotiv. Avrupa deneyimleri olan bir ekip. Seyircilere keyif vereceğiz inşallah.

Fatih Terim’in açıklamalarından satır başları:

Oyunumuzda bazı küçük dokunuşlar olacaktır ama büyük bir değişiklik kimse bekelemesin. Oynamak istediğimiz bir oyun var. Zaman zaman çok başarılı olduğumuz zmana oluyor, bazı zamanlar hatalarımız oluyor. Yeni Alman hocamız da bizim için aynı şeyi söylemiş. Oyun anlayışımız aynen devam edecek.

Lokomotiv Moskova ile yabancı değiliz. Biz onları yeniyoruz, onla bizi yeniyor. Stadın ilk açılışında da biz vardık. Bu sene aşağı yukarı oynacağımız takımlarda hoca değilşikliği olacak. İyi bir takım, iyi oyuncuları var. İyi bir takım olduğunu yarın göreceksiniz.

Muhakkak ki kendi liginizde oynadığınızda da Avrupa Ligi’nde oynadığınızda da farklı oluyor. Bazı değişiklikler, bazı küçük değişiklikler olabilir. Yarın kazanırsak Avrupa’da Ocak ayını görürüz.

Her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiçkimseyi kaybetmeye niyetimiz yok. Fazla eksiğimiz yok. Sadece Arda ve Sacha eksiğimiz var. 17 maçta herhangi bir yumuşak doku sakatlığı yaşamamak da atletik performans ekibimize de teşekkür etmek gerekiyor. 3 güne 4 güne bir maç, seyahatlar… Spartak Moskova bugün 5 buçukta oynuyor. Biz neden 10’da oynuyoruz?

Forvette kimi oynatacağıma karar verdim ancak burada söylemeyeceğim.

Mostafa ve Diagne’yi kazanmak çok kolay olmadı. Daha iyi olmalarını bekliyorum. Mostafa da gollerine devam ediyor. Oynadıkça daha da iyi olacağını düşünüyorum. Az da olsa çok da olsa hepsi şans buluyor. Moral bozukluğu yaşamadan devam etmeleri de hoşuma gidiyor. Mostafa iyi gidiyor memnunum.

SAYFAYI GÜNCELLEYİNİZ…

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.