Kategoriler: Spor

Fatih Terim: “Kötüyü de iyinin seviyesine çıkartacağız”

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda İskoç ekibi St. Johnstone’ı rövanş maçında 4-2 mağlup ederek tur atlayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Alınan galibiyetin moral açısından önemine vurgu yapan Terim, “Oyuncularımız turu geçmeyi kafasına koymuştu. O zaman Galatasaray daha çok zevk veriyor. Rakip çok kaliteli oyunculardan kurulu değil ama mesele turu geçmek.

Mesele moral. Bugünden memnunum. Daha da iyi olacağız. Kötü goller yiyoruz. Faul de olabilir ama pozisyon oraya gelmemeli. Maçın artısı, pas trafiği, bol gol pozisyonu. Birkaç maçtır kazaya uğrayan, olağanüstü hallerle goller yiyen Galatasaray, bu kez daha takım gibi oynadı.” dedi.

“RAKİP İÇİN DAHA TEHLİKELİ BİR HÂL ALIYOR”

Karşılaşmada Galatasaray’ın ikinci golünü kaydeden Kerem Aktürkoğlu’nun performansını değerlendiren Fatih Terim şunları söyledi, “Kerem, hocalarımızla çalışıyor. Dinliyor da o önemli. İlk yarı ve ikinci yarı arasında fark vardı. İkinci yarı daha etkindi. Böyle bir Kerem bizi mutlu ediyor. İnişleri ve çıkışları olacak.

Gelişeceğini düşünüyorum. Rakip için daha tehlikeli bir hal alıyor. Hep beraber kolluyoruz onu diğer genç oyuncular gibi. Oyuna her an ağırlığını koyabilen bir Kerem daha çok fark yaratabilir.

“KONUŞMAK GEREKİYORMUŞ DEMEK Kİ”

Galatasaray’dan ayrılması gündemde olan ve maçta bir gol kaydeden Sofiane Feghouli ile ilgili ise Terim, “Feghouli’yi kazanabilirsek kazanacağız. İstediğim Feghouli olursa sevinirim de.

Bazı arkadaşlarımızın performansından memnunum, bazılarının biraz daha yukarı çıkması lazım. Feghouli’nin daha da yukarı çıkması lazım. Bizle şampiyonluklar yaşayan bir oyuncu.

Gitse de kalsa da her halükarda ihtiyacımız olan oyuncularla oynamaya devam ediyoruz. Feghouli’yi iki farklı pozisyonda oynattım. Konuşmak gerekiyormuş demek ki. Daha iyi olması için uğraşıyoruz. Kazanabilirsek kazancağız her an her şey olabilir.” ifadelerini kullandı.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.