Kategoriler: Spor

Djokovic hakkında çarpıcı iddia: ‘Aşı olmadan kariyerine devam etmesi zor’

Tim Henman, Djokovic’in aşı olmadan oynayabileceği ülkelerin sınırlı olduğunu ve aşı olmadan kariyerine devam etmesinin zor olduğunu söyledi.

Eski dünya 1 numarası İngiliz Tim Henman, Novak Djokovic’in corona virüsü aşısı konusundaki tutumunu değiştirmediği takdirde daha büyük unvanlar için mücadele etmesinin “çok zor” olacağını söyledi. Henman, Djokovic’in Avustralya’dan sınır dışı edilmesini hiçbir kazananın olmadığı bir “fiyasko” olarak nitelendirirken, Sırp raketin aşı olmadan oynayabileceği ülkelerin sınırlı olduğunu söyledi.

HALA HANGİ KORTA KABUL EDİLECEĞİ BİLİNMİYOR

Dünya genelinde yürürlükte olan corona virüsü kuralları göz önüne alındığında, Djokovic’in bu yıl ilk kez hangi korta çıkacağı hala tahmin edilemiyor. Djokovic’in Roland Garros’taki unvan savunması, Fransa’nın geniş mekanlar için bir corona virüs geçiş kuralına sahip olması ve bakanların muafiyet olmayacağını söylemesi nedeniyle şüpheli.

Wimbledon güçlü bir olasılık gibi görünse de, İngiltere’ye gelen aşısız ziyaretçiler 10 gün karantinada kalmak zorunda. ABD’ye giriş içinse mevcut kurallar Avustralya’ya çok benziyor ve Djokovic ülkeye girmek için bir muafiyete ihtiyacı olacak. Eurosport’s Cube’da Henman, “Djokovic fiyaskosunu düşündüğünüzde, yaşananlar gerçekten karmakarışıktı. Açıkçası Djokovic’in Avustralya Açık’ta oynayamaması, etkinlik, taraftarlar ve Djokovic’in kendisi için hayal kırıklığı yarattı. Aşı olmazsa profesyonel kariyerine devam etmesi çok zor görüneceğinden, girebileceği ülkelerle oldukça sınırlı olacak gibi görünüyor” dedi.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.