Kategoriler: Spor

CANLI ANLATIM | Fenerbahçe – Alanyaspor (19:00)

Spor Toto Süper Lig’de 10. haftanın pazar mesaisi zorlu bir karşılaşmayla noktalanacak. Haftaya 19 puanla giren Fenerbahçe, Kadıköy’de son haftaların formda ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. Saat 19:00’da ilk santrasının yapılacağı ve Halil Umut Meler’in yönetecek.

İşte 11’ler…

Fenerbahçe: Berke, Nazım, Tisserand, Szalai, Novak, Gustavo, Zajc, Ferdi, Pelkas, Rossi, Serdar Dursun

Aytemiz Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Fatih, Milunovic, Borja, Umut, Novais, Efecan, Emre, Davison, Diedhiou

Ligdeki 3 maçlık galibiyet serisi Trabzon’da noktalanan Fenerbahçe, taraftarı önünde kazanarak gücünü bir kez daha göstermenin peşinde. Sarı-lacivertliler, sahasında oynadığı son 9 maçın 7’sinden galibiyetle ayrılmayı başardı. Pazar günkü rakibine karşı oynadığı son 5 maçın 1’inden 3 puanla ayrılabilen Fenerbahçe, bu maçlardan önce oynanan 5 karşılaşmada 4 kez gülmüştü. Bu sezon sahasında oynadığı 4 maçın 3’ünden galip ayrılan sarı-lacivertliler Ülker Stadı’ndaki iyi gidişatını sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe’de zorlu mücadele öncesi Enner Valencia’nın formu dikkat çekiyor. Avrupa Ligi’nde oynanan Antwerp maçında ağları 2 kez havalandıran Ekvadorlu forvet ilk 11’de çıktığı son 13 maçta 8 gol ve 6 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Aytemiz Alanyaspor karşısında cezalı durumda bulunan kaleci Altay ve Osayi-Samuel’den faydalanamayacak. Portekizli teknik adam, eksiklere rağmen tüm planlarını mutlak 3 puan üzerine kurmuş durumda.

Teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz’ın gelişi sonrası ligin fark yaratan takımlarından birisi haline gelen Aytemiz Alanyaspor, konuk olduğu son 6 maçın yalnızca 1’inden galip ayrılabildi. Akdeniz ekibi, Korkmaz yönetiminde çıktığı 6 maçın 4’ünü kazanırken 2’sinde de sahadan eşitlikle ayrıldı.

Turuncu-yeşilliler geçtiğimiz hafta Yukatel Kayserispor’u 6-3’le geçerek sezonun en gollü karşılaşmalarından birisine imza atmıştı. Bu sezonki 6. deplasman maçına çıkmaya hazırlanan Aytemiz Alanyaspor, geride kalan 5 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan topladı.

Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor arasında geçen sezon İstanbul’da oynanan mücadele sarı-lacivertlilerin 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

3 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

3 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

3 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

3 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

3 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

3 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.