Kategoriler: Spor

CANLI ANLATIM: Fenerbahçe 2-3 Slavia Prag

Canlı | Fenerbahçe 2-3 Slavia Prag

84′ GOL! Temsilcimiz Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun golüyle farkı 1’e indiriyor. Sol kanattan Arda Güler’in yerden kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Ferdi Kadıoğlu, rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası dışından sol ayağıyla şutunu çekiyor. Savunmadan seken topu kaleci Ales Mandous çelmek istiyor fakat başarılı olamıyor ve top ağlarla buluşuyor.

64′ GOL! Slavia Prag, Ondrej Lingr’in golüyle skoru 3-1’e getiriyor. Yira Sor’un pasıyla topla buluşan Ondrej Lingr, süratle ilerledikten sonra ceza alanı hemen içinden sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ve kaleci Altay Bayındır’ın müdahalesine rağmen top filelerle buluşuyor.

62′ GOL! Slavia Prag, Oscar Dorley’in golüyle maçta bir kez daha öne geçiyor. Attila Szalai’nin uzaklaştırmak istediği top Oscar Dorley’nin önünde kalıyor. Oscar Dorley, ceza alanının hemen dışından sol çaprazda yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderiyor.

58′ GOL! Temsilcimiz Fenerbahçe, Dimitris Pelkas’ın golüyle maçta eşitliği sağlıyor. Sol kanatta Ferdi Kadıoğlu, Ondrej Lingr’den sıyrılıp ceza alanı içine giriyor. Ferdi Kadıoğlu’nun yerden pasında Dimitris Pelkas, sol ayağıyla bekletmeden vuruşunu yapıyor ve topu kaleci Ales Mandous’un solundan ağlarla buluşturuyor.

53′ Valencia’nın vuruşunda top direkten dönüyor. Devamında Mert Hakan’ın vurduğu top üstten dışarı gidiyor.

45′ GOL! Slavia Prag, Ibrahim Traore’nin golüyle öne geçiyor. Srdjan Plavsic’in ceza alanı hemen içinden yaptığı vuruşta yan kale direğinden dönen topu Ibrahim Traore, altıpas önünde uygun durumda ağlara gönderiyor.

29′ Mert Hakan Yandaş’ın pasında Dimitris Pelkas, altıpasın solundan vuruşunu yapıyor ancak defansında etkisiyle istediği gibi vuramıyor ve top auta çıkıyor.

20′ Altay Bayındır’dan dönen top ceza alanı içinde bir kez daha Tomas Holes’e geliyor. Tomas Holes, bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta gidiyor.

18′ Sol kanattan hareketlenen Yira Sor, Attila Szalai’dan sıyrıldıktan sonra ceza alanı içine giriyor. Yira Sor’un sağ ayağıyla şutunda top farklı şekilde yandan auta çıkıyor.

14′ Srdjan Plavsic’in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Mert Hakan Yandaş kafayla topu tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırıyor.

10′ Petr Sevcik’in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Attila Szalai kafayla topu ceza alanı dışına uzaklaştırıyor.

6′ Sol kanatta topla buluşan Enner Valencia, ceza alanı içine girdikten sonra pasını Bright Osayi-Samuel’e çıkarmak istiyor ancak savunma araya giriyor.

1′ Karşılaşma Maurizio Mariani’nin düdüğüyle başlıyor!

UEFA Avrupa Ligi’nden elendikten sonra yoluna Konferans Ligi’nde devam eden Fenerbahçe, Play-Off turu ilk maçında Slavia Prag ile karşı karşıya gelecek. İsmail Kartal yönetiminde son olarak Süper Lig ‘de Giresunspor’u deplasmanda mağlup eden Fenerbahçe, Avrupa’da da kazanarak moral depolamak istiyor.

Ülker Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak müsabaka EXXEN dijital platformundan canlı yayımlanacak.

SLAVIA PRAG’DA SON DURUM

Çekya temsilcisi Slavia Prag, 21. haftası geride kalan Çekya Ligi’nde Victoria Plzen ile birlikte 51 puanla zirveyi paylaşıyor. Çekya ekibi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Feyenoord, Union Berlin ve M.Haifa’nın yer aldığı gruptan 8 puanla ikinci sırada çıkmıştı.

Fenerbahçe ile Slavia Prag arasındaki rövanş mücadelesi 24 Şubat günü Çekya’da oynanacak.

İLK 11’LER

Fenerbahçe: Altay, Nazım Sangare, Kim, Szalai, Ferdi, Mert Hakan, Sosa, Osayi-Samuel, Zajc, Pelkas, Valencia

Slavia Prag: Mandous, Ousou, Holes,Kacharaba, Schranz, Traore, Sevcik, Plavsic, Dorley, Olayinka, Sor

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.