Kategoriler: Kültür Sanat

Bu hafta 8 film vizyona girecek

– Jungle Cruise:

– The Suicide Squad: İntihar Timi: James Gunn’ın yönettiği “süper kahraman” filminin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman ve Alice Braga gibi ünlü isimler yer alıyor.

– Düşkapanı: Korku ve gerilim türündeki filmin yönetmenliğini Kerry Harris üstleniyor. Film, üvey çocuğu Josh ile taşra evlerinde bir süre yalnız kalan Gail’in, Josh’ın komşuların evinden mistik bir tılsımı alması sonrası üstesinden gelmesi gereken esrarengiz olayları konu ediniyor.

– Mainstream: Gia Coppola’nın yönettği komedi ve dram filminin başrollerinde Maya Hawke ve Andrew Garfield gibi isimler yer alıyor. Film, YouTube’da sergilediği performansıyla ilgi toplayan Link ve arkadaşlarının, fenomen olma yolunda ilerlerken kendi kişiliklerinden uzaklaşmaları ve aralarında gelişen çatışmaları ele alıyor.

– Lübnan Semaları: Chloe Mazlo’nun yönettiği dram filminin konusu şöyle: “1950’lerde genç bir kadın olan Alice, sıkıcı anavatanı İsviçre’den ayrılarak güneşli ve hayat dolu Lübnan’a gider. Orada, ilk Lübnanlıyı uzaya göndermek isteyen hayalperest bir astrofizikçi olan Joseph’e aşık olur. Fakat mutlulukla geçen birkaç yılın ardından çıkan iç savaş, işleri tersine çevirir.”

– Uzun Aşkın Kısası: Haftanın romantik komedi filmlerinden biri olan “Uzun Aşkın Kısası”nı Josh Lawson yönetiyor.

– Uzak Ülke: Erkan Yazıcı’nın yönettiği filmin başrollerinde Haydar Şişman ve Abdurrahman Gönan oynuyor. Film, Trabzon Rum’u Paris ile Binbaşı Osman arasında yaşananları konu alıyor.

– Bize Müsaade: Filmin yönetmenliğini Giray Altınok yaparken başrollerde Sami Aksu, Fırat Albayram ve Fatih Al gibi isimler yer alıyor. Film, biri yönetmen, biri oyuncu ve biri senarist olan televizyon sektöründen üç yakın arkadaşın başından geçenleri anlatıyor.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.