Kategoriler: Spor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

Akatlar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, Beşiktaş Kulübü 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu, saat 10.00’da başladı.

Ahmet Nur Çebi, 2019 Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulunuyor.

İşte Çebi’nin açıklamalarından satır başları:

Mali ve İdari Genel Kurulları, pandemiden dolayı istediğimiz zamanda yapamadık. Mayıs ayında 3 kupayı kaldırdıktan sonra popülist olarak bir genel kurul yapabilirdim ama derdim o değildi. Mayıs ayında 3 kupa kaldırmış olan kulübün taraftarlarının bunun tadını çıkarmasını arzu ettim.

Bizi eleştirenler var sosyal medyada. Evlerinde sıcacık otururken, ben iki kovid, bir tane de kol kırığı geçirdim. Helal olsun. Eleştirin ama insaf biraz! Sosyal medyada abuk subuk eleştiriler yapanları esefle kınıyorum.

ÇEBİ: ‘PARALAR NEREDE?’ DENİRKEN…

Bizden evvelki yönetim kurulunun ‘paralar nerede’ derken Mayıs ayında aday olduklarını ve Ekim ayında gittiklerini biliyorsunuz. ‘Benim altımı oydular’ diyorlar ben kimsenin altını oymadım. ‘Paralar nerede?’ diye de ben bağırtmadım. 2 ayda ne değişti de gittiniz? Sürekli hodri meydan deniyor, altımızı oyuyorlar deniyor… Çıkın açıklayın. O da yok.

Beyler, ben kimsenin altını oymadım. Gidildi. Gidilirken, mayıs ve ekim arasına ne oldu. Eylülün sonu itibarıyla UEFA’dan temiz kağıdı alıp, Avrupa’ya katılabilmek için borçlarınızı ödeyeceksiniz. Giderken ne yaptılar biliyor musunuz?

Eski yönetim giderken ‘Biz Eylül’ün ödemesini yapmayacağız, çünkü Ekim’de seçim var’ diyerek UEFA dilekçe verdi. Biz bunu çözerken evlerimizi ipotek verdik. Eski yönetimin 1 lira alacağı yoktu. Alacağı olanlar da loca alıp gitti.

UEFA’YA SİTEM!

UEFA’ya dilekçe verdiler. Eylül’ün ödemelerini yapmayacağız çünkü ekim ayında seçim var dediler. UEFA buna neden müsaade etti o da meçhul. Ekim sonuna kadar 4 günü olacak yönetimin önüne koydular bunu.

Paylaş

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.