Kategoriler: Gündem

Belediye ‘önlem alıyoruz’ dedi, yurttaş gerçekleri ortaya çıkardı

AKP’li Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne, koronavirüse karşı alınması gereken önlemler kapsamında minibüs ve dolmuşlarda sıkı denetim yaptığı ancak tramvay ve belediye halk otobüslerinde bu denetimlerin yapılmadığı yönünde eleştiriler gelmişti.

Gelen bu eleştirilerin ardından SAMULAŞ A.Ş’nin Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı da “Gün içerisinde otobüs ve tramvayla ilgili amirler ve güvenlik personeli maske kullanımı, sosyal mesafe ve oturma düzenlerini kontrol ediyor, gerekli durumlarda uyarılarla virüs yayılımını engellemek için çalışıyoruz. Koltuklar üzerinde de sosyal mesafe uyarılarımız bulunuyor. Tramvaylarımızda yine gezici güvenlik personelimiz ve en yoğun bazı istasyonlarda daha sık yapılan kontroller ile sosyal mesafenin korunması sağlanmakta” demişti.

BOŞ OTOBÜS FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi ise gelen bu eleştirilere karşı sosyal medya hesabından boş tramvay ve otobüs fotoğrafları paylaşarak, “Toplu taşımada her türlü önlemi hassasiyetle alıyoruz. Sizler de sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyarak toplum sağlığını korumamızda bize yardımcı olabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

“ASPARAGAS İCRAATTE SAMSUN BELEDİYESİ GİBİ OL”

Belediye’nin bu paylaşımlarının ardından Samsunlu yurttaşlar, hafta içi sabah saatlerinde işe gidenlerin otobüslerde nasıl seyahat ettiğine dair fotoğraf ve video paylaşarak gerçekleri ortaya çıkardı.

Bir yurttaş Belediye’nin paylaşımını cevaplayarak yaptığı paylaşımda, “Kimse inanmıyor bu fotoğraflara”, “Gerçekler bambaşka”, “Asparagas icraatte @SamsunBSB gibi ol” yorumuyla belediyeyi eleştirdi.

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

3 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

3 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

3 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

3 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

3 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

3 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.