Kategoriler: Gündem

Bakan Süleyman Soylu’dan ekonomi açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Soylu, burada yaptığı konuşmada, tarihin bu dönemi yazıldığında Cumhur İttifakı’na çok önemli bir yer ayırılacağını söyledi.

Soylu, siyasetin sıcaklığından, gelişmelerin, işlerin sürekli birbiri ardına gelmesinden oturup bunu değerlendirme fırsatı bulamayanların, Cumhur İttifakı başlığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu bir anlayışın Türkiye’nin kaderini nasıl etkilediğini anlayamadıklarını ifade etti.

“CUMHUR İTTİFAKI BİR DEĞERLER İTTİFAKIDIR”

Cumhur İttifakı’nı iktidar ittifakı ve Türkiye’yi yönetme ittifakı olarak görenlerin yanılgı içinde olduğunu söyleyen Soylu, “Cumhur İttifakı bir değerler ittifakıdır. Bu ülkenin yıllarca çektiklerinin, bu ülkeye yıllarca çektirenlerin ve bu ülkeye yıllarca hürriyetimizi, bağımsızlığımızı, büyük ve güçlü Türkiye’nin yürüyüşünü fazla görenlere karşı, bu ülkenin tüm değerleriyle nasıl ayakta olduğunu, nasıl birlik içinde olduğunun tercüme-i halidir, bir hal tercümesidir Cumhur İttifakı. Cumhur İttifakı sadece olmakla kalmayıp geleceğe bırakılabilecek büyük mirası hazırlamaktadır.” dedi.

Soylu, 21’inci asra girerken Türkiye için bir yol haritası hazırladıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Bu ülkede herkes elinden gelen hizmeti ortaya koymaya çalışmıştır ama bazen öyle güçlü saldırılarla karşı karşıya kalıyoruz, öyle vesayetlerle karşı karşıya kalıyoruz ki ve kalınıyor ki tam istediğimizi yapabileceğimiz kabiliyette olduğumuzu düşünüyoruz, tam Türkiye’nin 600 yıl boyunca tüm dünyaya hakim olduğu ve bütün dünyaya o düvel-i muazzamanın kendisini anlatmaya çalıştığı ve adaletsizlik yapmadığı, medeniyetini, mirasını tüm dünyaya nakşetmeye çalıştığı bir anlayışı tekrar bu coğrafyada oluşturmaya çalışıyoruz ki vesayetler devreye giriyor. Şimdi Cumhur İttifakı tüm vesayetlere karşı zırh oluşturmuş bir ittifaktır. Bunu biz göreceğiz, sonuçlarını da göreceğiz Allah’ın izniyle. Bizden sonraki nesil bunun sonuçlarıyla beraber bu büyük Türkiye’nin, ayakları üzerinde duran Türkiye’nin, etrafımızdaki coğrafyaya had bildirmeye çalışanlara karşı onları kucaklayan Türkiye’nin o gücüyle beraber herkes bir kendine gelecek. Buna olan inancımız tamdır. Çünkü istikametimiz doğrudur.”

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

2 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

2 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

2 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

2 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

2 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

2 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.