Kategoriler: Gündem

Altındağ’daki olaylarla ilgili soruşturmada yeni gelişme

Altındağ ilçesi Battalgazi Mahallesi’nde 10 Ağustos günü saat 21.30’da meydana gelen olayda, çocukluk arkadaşı olan Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Ülger, Suriyeli Yahya Al Abdo ve Almed Muhammed Abdo ile tartıştı.

Kavgaya dönen olayda Yahya Al Abdo, Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Ülger’i bıçaklayarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Emirhan Yalçın, hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Suriyeli Yahya Al Abdo ve Almed Muhammed Abdo ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘tasarlayarak öldürme’ suçundan tutuklandı. Olayın ardından bölgede toplanan kalabalık, Suriyelilerin ev ve iş yerlerin saldırdı.

4 TUTUKLU ŞÜPHELİ VAR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Suriyelilere ait ev ve iş yerlerine yönelik yapılan eylemlere ilişkin soruşturması devam ediyor. Alınan bilgiye göre, olaylardan sonra gözaltına alınan 99 şüpheliden 4’ü tutuklandı, 27’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden 68’i de emniyetteki ifade işlemlerinin ardından bırakıldı. Şüphelilere yönelik ‘hırsızlık’, ‘mala zarar verme’, ‘görevli memura mukavemet’, ‘kasten basit yaralama’ ve ‘iş yeri dokunulmazlığının ihlali’ gibi suçlardan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İDDİANAME AŞAMASINDA

Emirhan Yalçın’ın ölümü, Ali Yasin Güler’in de yaralanmasıyla ilgili tutuklanan Suriyeli Yahya Al Abdo ve Almed Muhammed Abdo ‘kasten adam öldürme’ suçundan yürütülen soruşturmada ise son aşamaya gelindiği belirtildi. Savcılığın olayla ilgili tüm çalışmaları tamamladığı, Adli Tıp Kurumu’ndan beklenilen raporun gelmesinin ardından 2 şüpheli hakkında iddianame hazırlanacağı öğrenildi.

Son Haberler

İzmit’de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika

İzmit'de Erkeklerin Aradığı Kadınlar Son Dakika Genel olarak erkeklerin diğer deyişle, Hepimizin hayatı kendine göre…

3 sene Önce

Galatasaray, Barcelona’ya gol izni vermedi

Galatasaray'ın deplasmanda Barcelona'yla 0-0 berabere kaldığı maçta ilginç bir istatistik ortaya çıktı.Kalesini gole kapatan Galatasaray,…

3 sene Önce

İspanyol kaleci devleşti!: Barcelona 0-0 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, müsabakayı 0-0 berabere tamamlayarak…

3 sene Önce

CHP’li Özgür Özel’den iktidara Türkiye Varlık Fonu tepkisi

Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında Türk Telekom'un toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil…

3 sene Önce

Trendyol kadın girişimcileri dijitalleştiriyor, işlerini büyütmelerine katkı sağlıyor

UN Women ve UN Global Compact ortak inisiyatifi olan Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) imzacısı olan…

3 sene Önce

İbrahim Kalın: Savaşın sona ermesi için nihai karar Putin’den gelecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı CNN International canlı yayınında Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasındaki arabuluculuk…

3 sene Önce

Gezinme deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz.